Désirée Achterkamp

Contact

In 1988 afgestudeerd aan de Willem de Kooning Academie in Rotterdam als beeldhouwer en tekenaar. In 1992 een opleiding tot grafisch vormgever afgerond. Sinds 1994 werkzaam als grafisch vormgever in een eenmansbedrijf voor uiteenlopende opdrachtgevers. Sinds 2001 ook tentoonstellingsvormgeving. Van 2003 tot 2005 Master Museology aan de Reinwardt Academie Amsterdam. In de periode 2004 - 2007 museaal medewerker in de hoedanigheid van tentoonstellingscoördinator en marketingmedewerker. WaardeSchatten is een rijke verzameling van bovengenoemde ervaringen, indrukken, samenwerkingen en leermomenten.

WaardeSchatten werkt samen met vaste en betrouwbare partners. Fotografen, social media professionals, tekstschrijvers, sitebouwers, siteontwerpers, drukkers en printers. Zonodig vraag ik ze erbij en kan in een inspirerende samenwerking een breed project worden ingevuld en uitgewerkt.

Wat mij past
Meedenker, inspirator en spin in het web
Conceptmaker en adviseur
Vertaler van passie, ambities en dromen
Visualiser en verhaaldenker
Bewaker van visie en verhaal

Wat mij beweegt
Aandacht, kijken, authenticiteit, kansen zien, ambitie, betrokkenheid, schoonheid, uitdaging, kwaliteit, passie, autonomie, zinvolle doelen, diepgang, genieten, intrinsieke drive en mensen.

Wat mij inspireert
Monteverdi, Nederlands Dans Theater, Kylian, Opera2day, Pessoa, De onderstroom van organiseren, Beeldende kunst, optimisme en een lach.

Contact is snel gelegd via de mail of telefoon
info@waardeschatten.nl
06 57 57 45 80
Papieren post kan naar onderstaand adres
Nassaulaan 13, 2628 GA Delft

U vindt mij ook op linkedin en google+